Največja korist otroka po tolmačenju CSD, sodišč, izvedencev itd...

Največja korist otroka po tolmačenju CSD, sodišč, izvedencev itd...

DISKRIMINACIJA OČETOV IN ODTUJEVANJE OTROK

Sem oče, ki se že več kot 13 let borim z diskriminacijo očetov in za pravice mojih otrok do enakopravnih stikov z mano, ter za enakopravno starševstvo z bivšo partnerko, CSD-ji, sodišči, izvedenci itd... Odločil sem se, da začnem pisat "očetov blog" po vzoru nekaterih očetov iz sosednjih držav in povem svojo zgodbo v upanju, da me, kdo sliši ,ter verjame, in mogoče pomaga in pišem v upanju, da bo moje pisanje pomagalo tudi kakšnemu staršu in predvsem otrokom. Sosednji očetje so očitno veliko bolj napredni kot očetje v Sloveniji saj statistika danes v Sloveniji takšna, da po razvezi otroka dodelijo očetom 4% ,materam pa 96%!!! V sosednjih državah kot so HR,BIH,ČG,Srbija očetje dobijo otroke v skrb in varstvo v 20-25%!!!! Da o drugih državah EU niti ne govorim, ker me je sram pa še predsedujoči smo. Sprašujem se zakaj je tako in ali smo Slovenski očetje res toliko nesposobni, da ne znamo skrbeti za svoje otroke in ,da se ne borimo za njih in naše pravice, da smo očetje!!! Jaz svojega sina nisem videl že več kot 5 let ,ker mi ga je mati dolgoletno zlorabljala, manipulirala in odtujevalja z preprečitvijo stikov in z vzgajanjem otroka proti očetu, s pomočjo CSD-ja in izvedencev so dosegli, da je povedal, da si me ne želi videti. Nihče od naših veleumnih strokovnjakov pa niti najmanj zanimalo zakaj ima moj sin tako odklonilen odnos do mene še posebaj zato, ker nikoli nisem niti roke dvignil nanj, niti zakričal kaj šele, da bi ga manipuliral ali zlorabljal kot je to počela mati. Seveda tudi sam nosim del krivde saj sem v določenem trenutku življenja zaradi osebnostne stiske ,ki sem jo doživljal ob tem, precej na tleh in se kasneje pobral, a namesto, da bi mi CSD in država to štela za pozitivno so to izkoritili proti meni in me še bolj diskriminirali. Za hčerko pa se še danes borim, da dosežem vsaj enakopravne stike in žal v Sloveniji praktično ne obstaja kakršnakoli pomoč za očete in za odtujene otroke in se očetje, ki nas je kar veliko borimo vsak zase in seveda na takšen način nimamo nikakršnih možnosti, da zmagamo proti sistemu, stereotipnim razmišljanjem, diskriminaciji itd...Mislim, da širša javnost nima blage veze kaj nam počnejo na CSD-jih, potem razne sodnice in izvedenci, da ne govorim koliko otroških življenj so že uničili in nadaljujejo in nihče ne stori NIČ!!! Meni so dodelili soc.delavko ,ki ima že kazensko ovadbo zaradi številnih nepravilnosti in zlorabe položaja, da ne govorim, da je takih ogromno a do sedaj še nihče ni bil obtožen! V Sloveniji je prometni prekršek bolj pomeben kot pa pravice otrok!!!! Rad bi vas samo opozoril, da bom zelo direkten in bom objavljal vse, kar mi je z zakonom dopuščeno, da razkrijem vse ,ki nam uničujejo otroke in naša življenja!

Lep pozdrav vsem dobrim očetom in materam

Slavko Majkić


Goodbye daddy ,Danska...priporočam ogled kontraverznega dokumentarca o lažnih ovadbah in diskriminaciji očetov, ki je bil prepovedan!

http://video.google.com/videoplay?docid=4575261205946850304


Intervju s 16 letno deklico, njeno mlajšo sestro in očetom (ki je bil tudi tri mesece zaprt), ki sta v Angliji dosegli na sodišču, da sta se po 6 letih odtujevanja s strani matere, CSD,sodišč in izvedencev vrnile očetu. (ni prevoda)

http://www.youtube.com/watch?v=YerBucz2Fys



nedelja, 31. maj 2009

Nasilje nad moškimi v Sloveniji še zmeraj tabu

4 komentarji:

MRS Ruth pravi ...

Pozdravljeni, tukaj prihaja ugodna ponudba za posojilo, ki vam bo za vedno spremenila življenje. PREGLED NA KAKO DOBIM POSOJILO, DA SPREMENIM BREŽNO ŽIVLJENJE DRUŽINE Moje ime je gospa Clency Dexter. Živim na ameriški Floridi in sem danes srečna ženska? Sama sem povedala, da bom vsakega posojilodajalca, ki bi lahko spremenil moje Broke Life in družino, napotila vsako osebo, ki išče posojilo, na Them. Dali so srečo meni in moji družini; potreboval sem posojilo v višini 250.000,00 USD, da sem vse življenje začel kot vdova s tremi otroki. Mislil sem na to pošteno in GOSPOD, ki se je bal posojilnega posojilodajalca na spletu, ki mi je pomagalo pri posojilu v višini 250.000,00 USD Dollar, resnično se BOG boji ljudi, ki sodelujejo z ugledno posojilno družbo. Če potrebujete posojilo in ste stoodstotno prepričani, da boste posojilo vrnili, se obrnite nanje in jim sporočite, da vas je poslala gospa, Clency. stik preko E_mail:
happyday99loanfirm@gmail.com

Loan Offer. pravi ...

Ponujamo različne finančne vire, vključno z: osebnim posojilom, posojilom za stanovanje, posojilom za konsolidacijo dolgov, posojilom za avtomobile, posojilom za kmetijstvo, posojilom za podjetja in posojilom podjetjem po 2-odstotni obrestni meri na leto in je fiksno. Za več informacij se obrnite na nas po e-pošti: dakany.endre@gmail.com

Loan Offer. pravi ...

Ali potrebujete poslovna posojila, osebna posojila, hipoteke, avtomobilska posojila, študentska posojila, konsolidacijska posojila, nezavarovana posojila, kapitalsko tveganje itd. Ste na pravem mestu za hitro posojilo v 24 urah, kontaktirajte nas po e-pošti:(dakany.endre@gmail.com)

Nujna ponudba posojila.

Loan Offer. pravi ...

POSOJILNA PONUDBA !!! Ste že kdaj pomislili, da bi od uglednega posojilodajalca dobili posojilo brez stresa? Ste potrebovali nujno posojilo? in ali vas lokalna banka zavrne? Ali potrebujete posojilo za naložbo v svoje podjetje ali nakup hiše? Čestitamo, s tem medijem želimo obvestiti vse, da nudimo zanesljivo kreditno pomoč. Z veseljem vam bomo ponudili posojila v višini 2% za vse stranke, ki nas kontaktirajo: (dakany.endre@gmail.com)

Nujna ponudba posojila.

Družina brez očeta? Otrok brez očeta? NIKOLI!

Družina brez očeta? Otrok brez očeta? NIKOLI!