Največja korist otroka po tolmačenju CSD, sodišč, izvedencev itd...

Največja korist otroka po tolmačenju CSD, sodišč, izvedencev itd...

DISKRIMINACIJA OČETOV IN ODTUJEVANJE OTROK

Sem oče, ki se že več kot 13 let borim z diskriminacijo očetov in za pravice mojih otrok do enakopravnih stikov z mano, ter za enakopravno starševstvo z bivšo partnerko, CSD-ji, sodišči, izvedenci itd... Odločil sem se, da začnem pisat "očetov blog" po vzoru nekaterih očetov iz sosednjih držav in povem svojo zgodbo v upanju, da me, kdo sliši ,ter verjame, in mogoče pomaga in pišem v upanju, da bo moje pisanje pomagalo tudi kakšnemu staršu in predvsem otrokom. Sosednji očetje so očitno veliko bolj napredni kot očetje v Sloveniji saj statistika danes v Sloveniji takšna, da po razvezi otroka dodelijo očetom 4% ,materam pa 96%!!! V sosednjih državah kot so HR,BIH,ČG,Srbija očetje dobijo otroke v skrb in varstvo v 20-25%!!!! Da o drugih državah EU niti ne govorim, ker me je sram pa še predsedujoči smo. Sprašujem se zakaj je tako in ali smo Slovenski očetje res toliko nesposobni, da ne znamo skrbeti za svoje otroke in ,da se ne borimo za njih in naše pravice, da smo očetje!!! Jaz svojega sina nisem videl že več kot 5 let ,ker mi ga je mati dolgoletno zlorabljala, manipulirala in odtujevalja z preprečitvijo stikov in z vzgajanjem otroka proti očetu, s pomočjo CSD-ja in izvedencev so dosegli, da je povedal, da si me ne želi videti. Nihče od naših veleumnih strokovnjakov pa niti najmanj zanimalo zakaj ima moj sin tako odklonilen odnos do mene še posebaj zato, ker nikoli nisem niti roke dvignil nanj, niti zakričal kaj šele, da bi ga manipuliral ali zlorabljal kot je to počela mati. Seveda tudi sam nosim del krivde saj sem v določenem trenutku življenja zaradi osebnostne stiske ,ki sem jo doživljal ob tem, precej na tleh in se kasneje pobral, a namesto, da bi mi CSD in država to štela za pozitivno so to izkoritili proti meni in me še bolj diskriminirali. Za hčerko pa se še danes borim, da dosežem vsaj enakopravne stike in žal v Sloveniji praktično ne obstaja kakršnakoli pomoč za očete in za odtujene otroke in se očetje, ki nas je kar veliko borimo vsak zase in seveda na takšen način nimamo nikakršnih možnosti, da zmagamo proti sistemu, stereotipnim razmišljanjem, diskriminaciji itd...Mislim, da širša javnost nima blage veze kaj nam počnejo na CSD-jih, potem razne sodnice in izvedenci, da ne govorim koliko otroških življenj so že uničili in nadaljujejo in nihče ne stori NIČ!!! Meni so dodelili soc.delavko ,ki ima že kazensko ovadbo zaradi številnih nepravilnosti in zlorabe položaja, da ne govorim, da je takih ogromno a do sedaj še nihče ni bil obtožen! V Sloveniji je prometni prekršek bolj pomeben kot pa pravice otrok!!!! Rad bi vas samo opozoril, da bom zelo direkten in bom objavljal vse, kar mi je z zakonom dopuščeno, da razkrijem vse ,ki nam uničujejo otroke in naša življenja!

Lep pozdrav vsem dobrim očetom in materam

Slavko Majkić


Goodbye daddy ,Danska...priporočam ogled kontraverznega dokumentarca o lažnih ovadbah in diskriminaciji očetov, ki je bil prepovedan!

http://video.google.com/videoplay?docid=4575261205946850304


Intervju s 16 letno deklico, njeno mlajšo sestro in očetom (ki je bil tudi tri mesece zaprt), ki sta v Angliji dosegli na sodišču, da sta se po 6 letih odtujevanja s strani matere, CSD,sodišč in izvedencev vrnile očetu. (ni prevoda)

http://www.youtube.com/watch?v=YerBucz2Fys



ponedeljek, 18. oktober 2010

Iščem sponzorja za tisk t-shirt majičk.


Spoštovani!

Iščem spozorja, ki je pripravljen pomagat in natiskat poljubno število t-shirt majičk, kolikor pač je zmožen z našim logotipom, ki smo ga prevzeli od angležev "Fathers 4 rights", majčke bi bile bele barve z vijolično roko, ker je vijoilična barva pomeni ENAKOPRAVNOST internacionalno po vsem svetu na socialnem področju. Na hrbtu bi pa napisali za kaj se zavzemamo kot naprimer " enakopravno straševstvo", "pravice do enkopravnih stikov", "družinska sodišča", "ukinitev CSD-jev", "Slovenija". Upam, res upam, da mi bo končno upelo ustanoviti skupino, društvo , stranko , boli me briga v kakšni obliki amapak, je pomembno za kaj in kdo bo v njej. Starš je zame starš in ne razlikujem na ženske in moške ,pomebno je le ali je dober ali slab! Te svinjarije se dogajajo tako ženskam kot moškim, žal smo v veliki večini moški a so tudi ženske, (primer Natlije Markač) ki jim CSD-ji, bivši partnerji, sodišča, pokvarjeni odvetniki itd...uničujejo življenje, odtujujeo otroke, uničujejo življenja naših otrok itd...

Lp
Slavko Majkić

10 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Pozdravljeni!

Sporočam vam, da se z enakimi problemi soočamo tudi matere in, da odtujevanje otroka lahko povzroči tako ženski kot moški spol.
Borimo se za pravice otrok. Z veseljem bi se z vami povezala, vendar imam občutek, da se vaša stran preveč nanaša na zaščito pravic očetov.

Slavko Majkić pravi ...

no hvala za spročilo, če mi vi ne bi spročili tega ne bi vedel??!! tudi to se dogaja a smo očetje žal v večini v Sloveniji se otroke še vedno doedeljuje v 92% materam na podlagi sterotipnih predsodkov in ne vem zakaj je bi bilo karkoli narobe, če se borimo za očetovske pravice, prav tako se borim proti nasilju nad ženskami in ženske pravice itd...ravno zaradi takega razmišljanja se ne premakne nikamor in ali si dobri očetje to ne zaslužimo, da se spoštuje naše pravice do starševstva in skrbi do otrok. V prvem planu se borim za pravi otrok do obeh staršev, saj ja zakon o družinskih razmerjih protiustaven in diskriminatoren do očetov po ločitvah in tudi za pravice očetov do enakopravnega starševstva, ki nam je zagotovljen zakonom a ga nihče ne upoštevain na koncu protu koruptivenmu sistemu CSD, izvednecv in sodišč...in zato nismo ne šovinisti, ne žensko mrzci ali kaj ti jaz vem kaj!!!! Jaz pa se ne bi rad z vami povezal ker očitno vam ni jasno popolnoma nič

Code of LEKË DUKAGJINI pravi ...

"MASTER PLAN"
zadeva:STROGO ZAUPNA TOTALITARNA PRIVATIZACIJA DRŽAVE IN DRŽAVLJANOV TER NJIHOVIH OTROK.

Vodilne osebe naše države smo se zopet zbrali na zaupnem sestanku ki nosi ime "MASTER PLAN" in se nanaša na zaupno totalno privatizacijo institucij in državljanov ki bodo postala naša last vendar v tajnem dogovoru med nami in "opozicijo" ter z tem planom zasititi našo pohlepnost....hhhmmmm za drugo nas pa SPLOH NE BRIGA... hahahahah
točke plana so:
1.z že privatiziranem CSD(naša last) jim omogočiti NEDOTAKLJIVOST pri odločitvah v našo korist ki bo diskriminiralo očete in privatiziralo njihove otroke(y-cromosom) ter pozabiti na IME OČETA IN SINA TER SVETEGA DUHA!!
2.Naglo ter masovno graditi socialna stanovanja katera bomo dodelili mamam z ugrabljenimi otroci ki jih v naprej zagotovi CSD(privat)
3.preko privatiziranih psiho-izvedencev pa usmeriti očete v ponovno partnersko razmerje katerim dodelimo zopet naša socialna stanovanja..
4.V stilu OTOMANSKEGA CESARSTVA vendar na sodobni način pa ugrabljene otroke asimilirati zaradi bojazni širjenja pripadnikov drugih narodov!!! močno pa upamo da med ugrabljenimi otroci nebo katerega GJERGJ-a KASTRIOTI-a aka-SKANDERBEG-a ki je zgodovini dobro znan kot pripadnik neuničljive krvi!!
5.O naših privatiziranih MOŽEH POSTAVE pa
VSE ZA NAJVEČJO ODVISNOST KI JI REČEMO OBLAST in tudi če je v škodo otrok!!!

Žalosten oče pravi ...

Pozdravljeni, imam enak problem, od tega da sem se ločil zaradi njene nezvestobe, posmehovanja na CSD, neposlušnosti oziroma nerazumevanja na sodišču, do lažne prijave nasilja, Ščuvanja otrok proti meni in sedaj še odpeljane otroke v času ko so otroci pri meni. CSD nič, sodišče???
Mi lahko PROSIM kdo pomaga,
žalosten oče.

Unknown pravi ...

Pozdravljeni,imam zelo velik problem v zvezi otrok. Prosim ce mi gdo lahko pomaga ker CSD nenaredi nc glede mojih otrok.. bivsa partnerka je imela po nasi locitvi novega partnerja NARKOMANA sm prijavil na CSD, po tistem je najdla novega se hujse je pa morilc ki je dobesedno ubil cloveka in zdej on zivi z mojim otrokom, bojim se za otroke in rabim pomoc.. na csd-u je to cist normalna stvar..a mi lahko gdo kaj svetuje..hvala

Anonimni pravi ...
Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.
Slavko Majkić pravi ...

Oba očeta v zadnjih dveh postih vabim ,da se ČIM PREJ oglasite v Društvu Door https://www.facebook.com/DrustvoDOOR?fref=ts , kjer vam bomo skušali takoj pomagati ali se obrnite na civilno inciativo Očetje ZA pravice https://www.facebook.com/groups/ocetjezapraviceotrok/

Theresa williams pravi ...

Pozdravljeni, jaz sem Theresa Williams Potem ko sem bil dolga leta v zvezi z Andersonom, je razšel z mano, naredil sem vse, da sem ga vrnil, vendar je bilo vse zaman, toliko sem si ga želel zaradi ljubezni do njega, Prosil sem ga z vsem, dajal sem obljube, vendar je zavrnil. Prijatelju sem razložil svojo težavo in predlagala mi je, naj se raje obrnem na uroka, ki bi mi lahko pomagal pri črkovanju, da ga vrnem, vendar sem tip, ki nikoli ni verjel v urok, nisem imel druge izbire, kot da ga poskusim, pošiljal je črkovalca črkovanja in rekel mi je, da ni problema, da bo pred tremi dnevi vse v redu, da se bo moj bivši vrnil k meni pred tremi dnevi, vrgel urok in presenetljivo drugi dan je bilo okoli 16. ure. Bivši me je poklical, bil sem tako presenečen, odgovoril sem na klic in rekel je le, da mu je tako žal za vse, kar se je zgodilo, da je hotel, da se vrnem k njemu, da me ima tako rad. Bil sem tako vesel in šel do njega, tako smo spet začeli srečno živeti skupaj. Od takrat sem obljubil, da bi kdorkoli, za katerega vem, da ima težave v zvezi, obljubil, da bi ji pomagal tako, da bi jo napotil k edinemu resničnemu in močnemu sporočilu za črkovanje, ki mi je pomagal pri moji težavi. Njegov e-poštni naslov: {drogunduspellcaster@gmail.com} mu lahko pišete po e-pošti, če potrebujete njegovo pomoč v vaši zvezi ali kakšnem drugem primeru.
1) Ljubezenski uroki
2) Izgubljeni ljubezenski uroki
3) Ustavi čarovništvo
4) Poročni uroki
5) Nosečnost urok
6) Prelomni uroki
7) Urok smrti
8.) Radi bi vas napredovali v svoji pisarni
9) želite zadovoljiti svojega ljubimca
10) Loterija
Če imate težave za trajno rešitev, se obrnite na tega velikega moškega
prek {drogunduspellcaster@gmail.com}

Ngọc Bìch pravi ...

Moj ljubimec je prekinil z mano, vem, da je bila moja krivda, zaradi katere je prekinil z mano, me je ujel, da sem klepetala z njim, neki fant, za katerega rečem, da me je prijatelj vlekel in imel seks z mano, potem nas je ujel moj ljubimec, nato prekinil je z mano, zelo ga ljubim, dneve, tedne in mesece sem bil zadovoljen, da me ni sprejel nazaj, na spletu sem bral, kako naj vrnem svojega ljubimca, potem sem naletel na članek o tem, kako se je ženska vrnila njen mož, ki se je ločil, je rekla, da ji je dr. Lomi pomagala pri molitvi in da se je njen mož vrnil k njej. Potem sem stopil v stik z dr. Lomi in razložil, kaj se je zgodilo. žal mi je bilo, da me ima še vedno rad, danes pa smo spet skupaj in obljubljam, da ne bom nikoli več klepetala z njim, danes pa sva oba vesela, če potrebuješ tudi dr. Lomi pomoč pri stiku z njim na številko Line of WhatsApp; +2349034287285 mu lahko tudi pošljete e-pošto; lomiultimatetemple@gmail.com za pomoč

NOVELTY pravi ...

Pozdravljeni, Ali potrebujete sredstva za ustanovitev podjetja? ali kupiti avto ali hišo? Ali potrebujete finančno pomoč iz osebnih razlogov? Svetoval vam bom, da se obrnete na "NOVELTY FINANCE INC", da vam pomaga z zahtevanimi sredstvi, ki jih želite. So prilagodljivi: ponujajo različne možnosti posojil, vključno z zavarovanimi in nezavarovanimi posojili, dolgoročnimi in kratkoročnimi posojili, ki jih je mogoče prilagoditi vašim finančnim potrebam in okoliščinam po subvencionirani obrestni meri 3%. Če potrebujete posojilo v 24 urah, se obrnite na "NOVELTY FINANCE INC" preko tega e-poštnega naslova: (noveltyfinances@gmail.com) ALI kontaktirajte Davina Claire na WhatsApp/Telegram preko: (+447915601531) za več informacij in ustne sestanke.

Družina brez očeta? Otrok brez očeta? NIKOLI!

Družina brez očeta? Otrok brez očeta? NIKOLI!